Rätt däck i alla lägen

Tires2

Inför förra vintern lyfte SVT fram råd från Trafiksäkerhetsverket om hur man väljer rätt däck, med utgångspunkt i vilka situationer men förväntas hamna i. Det är väldigt viktigt för din säkerhet i trafiken. Tyvärr missades inslaget av många. Är du en av dem? Det gör inget, hos en Däckgrossist får du alla råd du behöver för att välja rätt däck.

Våra medarbetare är kunniga, professionella och måna om att ge en bra service. De tar sig tid att lyssna på dig och ger dig råd om vilka däck som kan passa din situation.

När du fått all information du vill ha kan du i lugn och ro tänka igenom vad som passar dig bäst innan du gör dig beställning.

Tack vare vår höga leveranssäkerhet behöver du aldrig oroa dig för att inte få dina däck i tid, något som är särskilt viktigt på våren och inför vintern.

Tänk att aldrig mer behöva vara orolig för om dina däck är bra eller dåliga, om de behövs bytas eller om du kan köra på dem en säsong till. Oron inför semesterresan till fjällen, duger däcken som du har? Alla sådan stress kan du slippa som i ett trollslag. Bara ta kontakt med någon i vår kunniga personalstab och berätta om dina behov, ett enkelt beslut efter den högkvalitativa rådgivningen och sedan kan du koppla av, i trygg förvissning om att du hädanefter alltid kommer att ha bra däck med alla de egenskaper som är viktiga för dina behov och skapar tryggast möjliga körning.

Varför tveka? Du har allt att vinna! Lyft luren eller gå in på vår hemsida redan i dag så får du den hjälp du behöver.

Din körupplevelse kommer att bli så mycket bättre när du vet att du har bra däck och alltid har tillgång till god och professionell hjälp.