Trädgårdsdesign

Nu börjar vi närma oss hösten med allt vad det innebär för oss som älskar trädgårdsdesign och det som är relaterat. Säsongen har varit väldigt lyckosam för mig i år, inte alls som förra året som egentligen torkade bort. Lagom mängder sol och vatten har präglat min säsong och planeringen för kommande är i full gång. När vi ändå talar om säsonger och väder och vind kan jag nämna att det inte är mindre än några år sedan som jag drog igång min verksamhet och det är galet vad vädret spelar in. En lång säsong med tidig vår är något jag föredrar framför en sen där alla samtidigt ska komma igång med sina inköp och planeringar. Trädgårdssäsongerna kommer att bli längre och längre på gott och ont. Jag tänker då på rådande klimatförändringar. Vi måste anpassa oss till denna nya verklighet genom att ta höjd och planera för att alla trädgårdsdesigners där ute kommer att vakna tidigare idag och ännu mer så i framtiden. Tack för i år och vi ses nästa säsong! Glad odling!

back-porch-4328772_640